Co-work tila

 
 

Tervetuloa toimimaan Kirkkonummen Kipinän co-work tiloihin!

Kipinä tarjoaa erityisesti kulttuuritoimijoille, freelancereille ja itsensätyöllistäjille mahdollisuuden viihtyisiin työtiloihin Heikkilässä.

Kipinässä co-work paikkaan sitoudutaan aina kuukaudeksi kerrallaan (1.pvä/15.pvä). Edullisella 40 euron (ALV 0%) hinnalla saat oikeuden käyttää Kipinän tiloja työntekoon arkisin aikavälillä 07-22.

Co-worker voi asettautua sinne missä on tilaa Kipinän yhteisissä tiloissa. Mukavimmin työ sujuu Kipinän yhteisessä työpajatilassa, joka on vapaasti käytettävissä aina silloin kun siellä ei ole ennakkoon ilmoitettua toimintaa.

Työpajatilan varauskalenterin voit katsoa täältä. Co-workerin vuokraan kuuluu 4 omaan toimintaan varattua tuntia kuukaudessa, jonka lisäksi työpajatilaa voi vuokrata hintaan 10e/h. Tila sopii hyvin kokouksia tai vaikkapa konsertteja tai pienimuotoisia kursseja varten.

Työpajatila on co-workereiden vapaassa käytössä veloituksetta, aina silloin kun siellä ei ole muuta toimintaa. Myös keittiössä on yksi työpiste, joka ovat avoimesti käytettävissä. Co-worker ei voi varata työpisteitä etukäteen eikä jättää tilaa omia tavaroitaan, vaan tila otetaan haltuun vain yksi työpäivä kerrallaan.

Kipinän avoin verkko ja printteri ovat vapaasti käytettävissä. Co-workereiden lisäksi Kipinässä on työhuonevuokralaisia ja projektitoimijoita, joten tilassa on hyvät mahdollisuudet  verkostoitua.

Osta co-work/1kk tästä.