TULE MUKAAN VAPAAEHTOISEKSI TAI HARJOTTELIJAKSI

Kipinässä voit osallistua monenlaisiin tehtäviin, kuten esimerkiksi kahvilatoimintaan, tapahtumatuotantoon, työpaja-avustajan tehtäviin. Kipinässä on mahdollista toimia vapaaehtoisena, tai tehdä työharjoittelua esim. opintoihin liittyen tai TE-keskuksen kautta. Tule kahville tai soita, niin jutellaan lisää miten juuri sinä voit olla Kipinässä mukana. 

LAHJOITA, SPONSOROI TAI LIITY KANNATUSJÄSENEKSI      

Kipinä ottaa vastaan rahalahjoituksia toimintansa tukemiseen ja kehittämiseen. Yhdistyksellä ei ole vielä perusrahoitusta ja kaikki toiminta tuotetaan projektirahoitusten muodossa. Jos haluat tukea Kipinää, voit tehdä sen suoraan Kipinän tilille Op-Pohjola FI92 5554 0920 1144 92 tai liittää yrityksesi tai muun yhteisösi Kipinän kannatusjäseneksi maksamalla verkkokaupassa kannatusjäsenyysmaksun 100 euroa. 

LIITY YHDISTYKSEN JÄSENEKSI     

Liittymällä yhdistyksen jäseneksi vahvistat Kipinän toimintaa. Tästä linkistä voit maksaa jäsenmaksun 20 euroa vuodelle 2017. Maksamalla jäsenmaksun liityt Kirkkonummen Kipinä ry:n jäseneksi, muuta ilmoittautumista ei tarvita. Jäsen liittyy Kipinän postituslistalle ja saa suoraan tietoa Kipinän tapahtumista ja yhdistyksen toiminnasta sähköpostiinsa.