Kipinän kotisivu

Kirkkonummen Kipinän kotisivulla on ohjelmakalenteri, jossa tulevat tapahtumat ovat nähtävillä. Toimita kalenteria varten sähköpostitse kirkkonummenkipina@gmail.com vähintään 3 viikkoa ennen tapahtumaa

• jpeg- muotoinen kuva/juliste tapahtumastasi (iso, keskikoko ja pieni)

• kuvaus/mainosteksti josta ilmenee päivämäärä ja aika ja tapahtuman perustiedot (järjestäjä, mahdollinen pääsymaksu jne.)

Julisteet ja mainokset

Tapahtuman markkinoimiseksi on hyvä jakaa julisteita ja mainoksia mahdollisimman laajalle, esim.

• Kauppojen  ilmoitustaulut (Prisma, Citymarket, Salet jne.)

• Kirjastojen ilmoitustaulut

• Naapuruston yhteisien tilojen ilmoitustaulut

Kipinän Facebook-sivulle voit luoda tapahtuman tilaisuutesi markkinoimiseksi. Ole tästä yhteydessä sähköpostitse tai lähetä fb-viesti sivulla.

Tapahtumaa kannattaa jakaa myös facebook-ryhmiin, esim.

• Kirkkonummelaiset

• Puskaradio Kirkkonummi

• Kirkkonummi ja tapahtumat,kurssit,koulutukset yms

• Omat harrasteryhmät

KS Päivyri

Kirkkonummen Sanomat julkaisee maksutta lyhyitä tiedotteita tulevista tapahtumista Kirkkonummella.
Toimita tekstisi mahdollisimman ajoissa sähköpostitse (ilmoitukset@kirkkonummensanomat.fi), sillä lehti julkaisee tapahtumia palstatilan riittävyyden mukaan saapumisjärjestyksessä. Aineiston tulee olla viimeistään perillä torstain lehteen ma klo 12 ja sunnuntain lehteen to klo 12.