Back to All Events

Rakkauden äänellä

Rakkaus tai sen puute koskettaa meitä ihan jokaista. Mitä se ylipäänsä on? Mistä sitä löytää? Kuinka sitä tulisi osoittaa? Voiko siihen luottaa? Onko se turvallista? Saako sitä pelätä? Onko se kannattavaa? Voiko siinä epäonnistua? Kenelle se kuuluu? Entä jos sitä ei ole tarpeeksi? Voiko sitä olla liikaa? Onko se välttämätöntä? Voiko sen kadottaa? Mitä jos se loppuu?

Koko elämä on rakkauden ilmaisua, joten olemme kaikki osallisia siinä. Tule keskustelemaan rakkaudellisesti rakkauteen liittyvistä ihmetyksistä, epäilyistä, kokemuksista ja oivalluksista. Jaetaan yhdessä tiedonjanomme, paljastetaan rakkauteen liittyvät tunteemme, toiveemme, epäilyksemme ja pelkomme sekä tarjotaan toisillemme niin vertaistukea kuin kokemuksiimme pohjautuvat viisautemmekin. Sukelletaan yhä syvemmälle tähän elämän ihmeeseen nimeltä Rakkaus.

Tilaisuus on ilmainen ja kaikille avoin ikään, sukupuoleen tai parisuhdetilanteeseen katsomatta. Rakkaus toivottaa tervetulleeksi jokaisen!

Earlier Event: November 17
Kahvila Kaiffari
Later Event: November 24
Kahvila Kaiffari