Back to All Events

Katsekontaktin taikaa

Psykologi Arthur Aron (1997) mukaan neljän minuutin keskeytyksetön katsekontakti saa aikaan yhteyden ihmisten välillä paremmin kuin mikään muu. Kun ihminen kokee yhteyden toisen kanssa voi samalla löytää myös kadotetun yhteyden omaan itseen ja elämään.

Kuinka usein pysähdyt aidosti toisen ihmisen äärelle? Miltä tuntuisi kohdata toinen ihminen vailla odotuksia, vaatimuksia, menneisyyttä tai tulevaisuutta? Onko silmiin katsominen pelottavaa, ihanaa, noloa vai kiehtovaa?

Tule jakamaan lyhyitä katsekontakteja muiden osallistujien kanssa. Tapahtuma on täysin ilmainen ja perustuu ihmisten haluun jakaa ja vastaanottaa. Astu ulos mukavuusalueeltasi ja tule harjoittelemaan yhteyttä kanssamme.

Earlier Event: February 8
Työttömien treffit
Later Event: February 9
Lasten liikuntaryhmät KirkU