Back to All Events

Energiahoitojen Ilta

Energiahoitojen Ilta Kirkkonummen Kipinässä su 12.3 alkaen klo 17

Yhteisöverkosto Lumous Luomisto ja Four Winds Ry yhdessä luennoitsija Pauliina Aarvan kanssa toivottaa teidät sydämellisesti tervetulleeksi kolmiosaiseen Energia-iltaan!

n. 17-18.30 Pauliina luennoi ja herättää keskustelua täydentävistä ja vaihtoehtoisista hoidoista, katso tiivistelmä alempana. Teetä tarjolla.
n. 18.30-19.30 Mahdollisuus saada järjestäjätahoilta energiahoitoja eri suuntauksilla sekä jo kokemusta omaavat paikalle tulleet saavat tarjota hoitoja.
n. 19.30-20.00 TäydenKuun Valoisan Voiman Rumpupiiri, shamanistisella energialla varustettu rummutus itsehoitamisen tueksi, kokeiltavaksi tai tavaksi.

Saavu luennolle ja halutessasi jää myös muihin osioihin.

Liput ovelta 10e ja ennakkoliput 7e ; 5.3 mennessä maksu tilille,
kirjoita viestikenttään nimesi,
FI4511453500021256 saaja; Flow.

Tiedustelut diahohde@gmail.com

Pauliina Aarvan luento;
Huuhaata vai aitoa auttamista?
Mitä ovat täydentävät ja vaihtoehtoiset hoidot? Pauliina Aarva kertoo, mitä tutkimusten perusteella tiedetään niiden hyödyistä ja haitoista. Alustuksen jälkeen keskustellaan terveydenhuollon ulkopuolella toimivista hoitamisen ja auttamisen muodoista ja pohditaan, miksi ne herättävät niin voimakkaita reaktioita puolesta ja vastaan.
Pauliina Aarva on yhteiskuntatieteiden tohtori ja terveyden edistämisen dosentti Tampereen yliopistossa. Hän työskentelee tutkijana ja kouluttajana, ja on kirjoittanut tietokirjan Parantavat energiat – myyttistä ja tutkittua tietoa täydentävistä hoidoista.
Earlier Event: March 11
Siivoustalkoot