Yksityiset työtilat taiteilijoille

Kipinästä on mahdollista vuokrata oma työhuone. Työhuoneet ovat kooltaan 10-30 m2 ja kuukausivuokra on 11,20 euroa/neliö. Työhuoneen saaminen omaan käyttöön edellyttää yhdistyksen jäsenyyttä (liity tästä linkistä ).

Työhuoneet on tarkoitettu ammattimaiseen taiteen ja kulttuurin harjoittamiseen. Etusijalla ovat toimijat, jotka luovat kulttuuritoimintaa joka avautuu kirkkonummelaiselle paikallisyhteisölle (esim. kurssien, näyttelyiden, työpajojen, näytösten tai jonkin muun toiminnan muodossa). Vuokra suhteutetaan siihen onko vuokraaja Kipinän hallituksen luottamustehtävässä tai muuten jäsen, joka aktiivisesti ottaa vastuulleen yhdistyksen toimintaa ylläpitäviä tehtäviä. Tilan voi myös vuokrata ilman toimia yhdistyksen hyväksi.

Erilaisilla tila-alennuksilla halutaan kannustaa panostamaan yhdistyksen toimintaan, sekä luomaan oman työn kautta vuorovaikutusta kirkkonummelaisen paikallisyhteisön kanssa.

Tilavuokrien alennusluokkia on kolme riippuen työmäärän vaatimustasosta. Mitä suurempi vastuu ja tehtävien merkityksellisyys sekä asioiden hoitamiseen vaadittu aika, sitä suurempi on sovellettu alennusluokka. Alennusluokista voi kysyä lisää Kipinän tilakoordinaattorilta Maria Grönqvist-Liorilta/ 040-849 5359 tai kirkkonummenkipina@gmail.com.

Kaikki työtilat ovat juuri nyt käytössä, mutta mikäli kiinnostuit, saat lisätietoja sekä pääset jonotuslistalle täyttämällä oheisen lomakkeen sivun laidassa.