Työpajatila

 
 

TYÖPAJATILAN VARAAMINEN

Tarvitsetko isompaa tilaa kokousta, juhlia tai jotakin muuta yksityistilaisuutta varten? Vai haluatko järjestää kurssin, kerhon tai jotain muuta pidemmällä tähtäimellä? Kuka tahansa voi varata työpajatilan käyttöönsä. Työpajatila muuntuu moneksi ja vuokra on edullinen. Työpajatilan koko on 35m2.

Työpajatilaa voi käyttää sekä maksutta että tilankäytöstä maksamalla, riippuen toiminnan luonteesta. 

Kategoria 1: Normaali tilavuokra 10e/h

Tilaa käytetään yksityistilaisuuteen. (esim. juhlat tai tuote-esittelyt tai kokoukset)

Kategoria 2: Avoin, maksuton tilaisuus

Tilaa käytetään kaikille avoimeen tilaisuuteen, joka on osallistujilleen maksuton ja jonka luonne ei ole markkinahenkinen. (esim.  keskustelutilaisuus)

Kategoria 3: Oma harrastaminen

Harrastajat voivat hyödyntää Kipinän tilaa ilmaiseksi, mutta sen voi varata kalenterista vain tulevalle viikolle (vapaat ajat jaossa edellisenä sunnuntaina). Koska harrastaja ei maksa tilankäytöstä, voi hän muulla tavoin osallistua Kipinästä huolehtimiseen: Siivoamalla tai tekemällä jotain muuta hyödyllistä kannat oman kortesi kekoon Kipinän hyväksi. Myös toimimalla Kipinän yhdistyksen luottamustehtävissä tai muutoin aktiivisena yhdistyksen jäsenenä voit hyödyntää tätä tilaa ilmaiseksi. Tilaan ei voi jättää omia tarvaroita.

Kategoria 4: Maksullisen tapahtuman järjestäminen

Tilaa hyödynnetään liiketoimintaan esimerkiksi järjestämällä myyjäiset, näytös, konsertti tai muu vastaava tilaisuus jossa kerätään lipputuottoa. Tällöin tilavuokrasta sovitaan tapauskohtaisesti erikseen, esimerkiksi sopien jokin prosenttiosuus lipputuloista Kipinälle.

 

TOIMI NÄIN KUN HALUAT VARATA TILAN

Työpajahuoneen vapaat tilankäyttöajat näet Kipinän TYÖPAJATILAN VARAUSKALENTERI (kalenteri on ajantasalla, mutta muutokset ovat mahdollisia).

Jos maksat normaalia tilavuokraa, voit ostaa tarvitsemasi tuntimäärän suoraan Kipinän Holvi-verkkokaupasta tästä.  Kirjoita verkkokaupan nettilomakkeeseen oma nimesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, päivä- ja kellonajat mistä mihin (tasatunnein) olet varannut tilan. Muista, että saat tilan käyttöösi siitä kellonajasta kun olet sen varannut ja maksanut (ei esimerkiksi tuntia ennen tilaisuutta tms.). Kun suoritus näkyy verkkokaupassa on tilakoordinaattori sinuun sähköpostilla yhteydessä, jolloin saat tietoa käytännön tilankäyttöön liittyen.

Jos hintakategoriasi on jotakin muuta kuin tämä ns normaali tilavuokra, niin ole (mielellään) sähköpostilla yhteydessä toiminnanjohtaja Mariaan ja sovi hänen kanssaan tilankäytöstä.

ENNEN KUIN TULET KIPINÄÄN

Kun olet varannut tilan saat tilakoordinaattorilta sähköpostin avaimeen ja tilan käytön käytännön asioihin liittyen. Mikäli jostain syystä et ole saanut sähköpostia, niin ole yhteydessä viimeistään 2 päivää ennen tapahtumaasi.

LISÄTIETOA TILANKÄYTÖSTÄ

Tila tulee palauttaa samassa kunnossa takaisin kuin missä se on luovutettu, ja mahdollinen ylimääräinen siivous laskutetaan tilaajalta. Tilan varaajan tulee olla täysi-ikäinen. Tila on käytettävissä klo 22 asti. Tilankäyttäjän tulee siivota omat jälkensä ja viedä roskat lähtiessään. Tilankäyttäjä vastaa itse kaikesta tilassa tapahtuvasta toiminnasta, sekä mahdollisesti aiheuttamistaan vahingoista.

KAIPAATKO TUKEA TAPAHTUMASI MARKKINOINTIIN?

Jos järjestät avointa toimintaa joka kaipaa osallistujia ja yleisöä, varaudu siihen että tarvitset aikaa myös markkinointiin ja tiedottamiseen. Kipinä laittaa tapahtumajulisteen Kipinän kotisivun ohjelmakalenteriin, jos toimitat sen tiedottamisesta vastaavalle Satu Kolehmaiselle, kirkkonummenkipina@gmail.com otsikolla tiedote. Lue täältä joitakin vinkkejä toimintasi markkinoimiseen.