Kipinä Kirkkonummi-päivillä 23.-25.8.2019

Kipinä elää ja hengittää vanhassa, keltaisessa talossa Heikkilänmäellä. Talo antaa suojaa tällä hetkellä yli 20 taiteilijalle ja mahdollisuuksia lukemattomille muun muassa kuvataiteen, musiikin, kirjallisuuden, kuvanveiston ja teatterin saralla. Vaikka emme enää toimi tiloissa aivan Kirkkonummen keskustassa, se toimii silti kunnan kulttuurin ytimessä, luoden mahdollisuuksia ja mahdollistaen mahdottomuuksia.

Tänä viikonloppuna Kipinässä voit osallistua seuraavanlaiseen toimintaan:

KIPINÄN VUOSINÄYTTELY perjantaista sunnuntaihin 12-16

Kipinä nostaa seinilleen yhdistyksen vuokrallatoimivien taiteilijoiden töitä. Tule tutkimaan erilaisia tapoja toteuttaa ja nähdä sekä mahdollisesti ostamaan itsellesi kauneimmat työt koristamaan omaa kotiasi.

HENKILÖ- JA POTRETTIKUVAUSTA ajanvarauksella alk. 20€

Voit halutessasi valouvauttaa itsesi, ystäväsi tai vaikka lemmikkisi Kipinän oman studion tiloissa ammattitaitoisen valokuvaajan toimesta. Yhteydenotot ja aikakyselyt voi lähettää osoitteeseen sakke.kuokkanen(at)gmail.com. Muista mainostaa myös tutuille ja perheenjäsenille tästä tilaisuudesta.

AVOIMET ATELJEET LAUANTAINA kello 12-14

Tule paikalle kurkistamaan taiteilijoiden työhuoneisiin samalla, kun tutustut näyttelyn töihin. Minkälaista lienee taiteilijan työtilassa? Nyt on mahdollisuus selvittää, kuinka erilaiset tekniikat vaativat erilaisia toteutuksia ja tarvikkeita.

KIPINÄN MONITOIMITILASSA MAALATAAN lauantaina ja sunnuntaina

Kaiken tämän lisäksi monitoimitila on toiminnassa lauantain ja sunnuntain ajan, tilassa on mahdollista seurata taiteilijoita työssään ja nähdä, miten roiskemaalaus toimii käytännössä.

ERÄÄN KYLÄN TARINA -teatteriesitys perjantaina klo 19

Perjantai-iltana Kipinässä toteutetaan Tarinanikkareiden Erään kylän kertomuksia perjantaina kello 19 alkaen, lisätietoja esityksestä ja tarkemmat lipputiedot osoitteesta:

Tervetuloa Kipinään tutkimaan, minkälainen maailma kätkeytyy kauniin luonnon keskelle vanhan kunnantalon uumeniin ja tutustumaan mahdollisuuksiin, joihin sinäkin voit tarttua.