Back to All Events

Maalaustapahtuma Taika-kahvilassa

Suuressa Maalaustapahtumassa 10.7. voi jokainen maalata, piirtää tai tehdä yhteistaideteoksen! Tekniikka on vapaa! Tapahtumaan voi ottaa osaa yksin, yhdessä, ryhmässä, seurassa tai osallistumalla isompaan tapahtumaan. Päivä on Helene Schjerfbeckin syntymäpäivä ja nimettyKuvataiteen päiväksi. Tapahtumaa on vietetty vuodesta 2011 lähtien.

Eri paikkakunnilla ympäri Suomea järjestetään yhteisiä ilmaisia tapahtumia, joihin on helppo osallistua (yksittäisissä tapauksissa voi tulla kurssi- tai galleriakuluja). Tarkemmat tiedot löytyvät Tapahtumapaikat -sivulta.

Kuvia töistä ja tapahtumista voi julkaista Instagramiin#maalaustapahtuma @maalaustapahtuma tai jakaa ne Facebookissatapahtuman pääsivulla www.facebook.com/maalaustapahtuma. 


Tavoitteenamme on jakaa tekemisen iloa valtakunnallisesti, esimerkiksi yhteistyössä palvelukeskusten ja palvelukotien kanssa. Ketä sinä haluaisit ilahduttaa näyttelyllä, yhteistaideteoksella tai lahjoittamalla työsi? Haluaisitko organisoida maalausryhmän? Olisiko maalaustuokion järjestäminen palvelutalossa sinun juttusi?

Tapahtumaa organisoi Suomen Akvarellitaiteen yhdistys ry ja tapahtumaan on kutsuttu valtakunnallisesti mm. taideseuroja, kuntia, seurakuntia, hoitolaitoksia, sairaaloita, päiväkoteja, palvelutaloja sekä kerhoja. Tapahtuman on tarkoitus olla kaikille avoin ja maksuton.Tule mukaan!
 

Suuri Maalaustapahtuma on osana Kulttuuriperinnön eurooppalaisen teemavuoden 2018 tapahtumia. #EuropeForCulture

Kirkkonummen Kipinän Maalaustapahtuman järjestää Taidekahvila Taika

Later Event: August 16
eventti tulossa