Haluatko tulla mukaan toimintaan tai tukea sitä?

Tule jäseneksi ja avuksi toiminnan pyörittämiseen, tuo toimintasi Kipinään tai tee yhdistykselle lahjoitus.

 
 

Tule yhdistyksen jäseneksi!

Liittymällä yhdistyksen jäseneksi vahvistat Kipinän toimintaa. Maksamalla jäsenmaksun liityt Kirkkonummen Kipinä ry:n jäseneksi, muuta ilmoittautumista ei tarvita. Jäsen liittyy Kipinän postituslistalle ja saa suoraan tietoa Kipinän tapahtumista ja yhdistyksen toiminnasta sähköpostiinsa. 

Liity Kipinän jäseneksi →

 
 

Lahjoita

Kipinä on yleishyödyllinen voittoa tavoittelematon yhdistys, joka ottaa vastaan myös rahalahjoituksia tukeakseen ja kehittääkseen paikallista kulttuuri- ja taidetoimintaa.

Jos haluat tukea Kipinää, voit tehdä sen suoraan Kipinän tilille Op-Pohjola FI92 5554 0920 1144 92 tai liittää yrityksesi tai muun yhteisösi Kipinän kannatusjäseneksi.

Tule kannatusjäseneksi →

Osallistu somessa

Kipinässä voit osallistua monenlaisiin tehtäviin ja meillä on mahdollista toimia vapaaehtoisena, tai tehdä työharjoittelua esim. opintoihin liittyen tai TE-keskuksen kautta. Kysy meiltä lisää Facebookissa tai yhteydenottolomakkeen kautta. Lisäksi tykkäämällä Kipinän Facebook-sivusta saat myös tietoa tulevista tapahtumista, voit vaikuttaa toimintaan ja kertoa Kipinästä ystävillesi.

Tykkää meistä Facebookissa →